16.5.2014

Pitsiä ja palmikkoa

Tämä teksti on ollut ikuisuuden luonnoskansiossa.. Alkuun bloggeri kadotti kaikki kuvat tekstistä ja nyt kun yritin päivitellä tekstiä, ei kuvien lataamisesta tullut yhtään mitään, kun kaikki kuvat olivat miten päin sattuu. Laittaa sapettamaan! No mutta. Palataan asiaan. Kaikki kauneimmat ja kivoimmat juttuni ovat äitini kätten työtä. Maaliskuun alussa äiti lähetti minulle paketin, jossa oli hartaudella odotettu tulokas.

Ihanuus, jolle kuva ei tee riittävästi oikeutta <3

Äiti oli tyttärensä toiveesta neulonut palmikkokuvioisen, lyhythihaisen mekon 7 veljestä -langasta <3 Olen käyttänyt mekkoa leveän vyön kanssa, joten palmikot ovat hiukan lyttääntyneet vyötärön kohdalta.

Oma kärsivällisyyteni riittää juuri ja juuri kahden samanlaisen villasukan neulomiseen, joten on hyvä, että on joku, jolle näitä tilauksia tekee ;) Seuraavan tilauksen äiti sai käsityömessuilla, joilla näin yhdessä pisteessä myynnissä isoäidinneliöistä tehdyt korvikset.


Ehkä olen pihi, tai vaihtoehtoisesti en osaa arvostaa käsityötä, sillä 10 euroa noista korviksista tuntui järjettömältä hinnalta. Saman olen kyllä huomannut hinnoitellessani itse tekemiäni töitä, alihintaan taitavat mennä, mutta menkööt! Joka tapauksessa äiti lupasi oitis tehdä pitsikorvikset toiveeni mukaan.


Ja kaverille kans!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti