3.5.2015

Monta rautaa tulessa

Kevät etenee kovaa tahtia! Neljä viikkoa täytyisi vielä töissä sinnitellä, kunnes koittaa ansaittu kesäloma. Joku taisi viime kesänä kysyä, että eikö lomallani käy aika pitkäksi, kun kymmenen viikkoa sitä autuutta saa nauttia, mutta hulluja puhui :D Silloin jos milloin pääsee neuloosi valloilleen ja sukkia pukkaa (mahdollisesta) helteestä huolimatta. 

Tällä hetkellä olo on jokseenkin sekopäinen, kun on niin monta keskeneräistä työtä puikoilla ja koukuilla. Jokainen homma kuitenkin etenee silmukka kerrallaan, hitaasti mutta varmasti. Kaikkein hitaimmin ehkä kuitenkin nämä Tampereen käsityömessuista asti puikoilla olleet kukkasukat :D

 
Aiemmin valmistuneitakin löytyi puhelimen kamerasta. Nappivartisia Paula-sukkia on tullut tehtyä kahdet. Enemmän ja vähemmän harmaina.Vaaleanharmaat lähtivät lämmittämään äitiyslomalle lähteneen työkaverin varpaita ja tummemmat odottavat aikaa tulevaa.


Tyytyväinen kuvausassistenti.. ;)


Vappu sujui meidän taloudessa hyvinkin rauhallisesti, sillä toinen meistä sairasti ja toinen nukkui järkyttävää univelkaa pois 12 tunnin yöunien avulla :) Sohvan nurkassa oli harmaana sadepäivänä mukava neuloa, ja junasukkavarastoni paisui kahdella parilla tämän vapun aikana.

Junasukkia sateenkaaren väreissä
Nämä sukat pitäisi jaksaa päätellä ja toimittaa TYKSin keskosvauvojen sukkakeräykseen, ellei sitten joku tahdo lunastaa sukkia itselleen sopuhintaan ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti