27.10.2015

Sydämiä ja lämpimiä ajatuksia

Ällösöpöä ja suloista. Vaihtelevin miettein näitä sukkia neuloin siskopuolelleni, joka toivoi sydänkuvioisia sukkia. Syksyn sateet saapuivat ja sukatkin pääsivät viimein uuteen kotiin! Postin palveluja ei tee kyllä taas hetkeen mieli käyttää.. 


Ensimmäinen sukka ei valmistunut niin jouhevasti, kuin toinen. Piti palautella mieleen, mitenkäs ne aiemmat samalla mallilla tehdyt sukat oikein olikaan tehty.


Sydänsukat

Ohje: Oma malli; aloitus 48 silmukalla
Lanka: Novita 7 Veljestä
Puikot: 3½

Valmiiksi kuitenkin tuli ja kaverinkin se sai :) Niin hätäsesti kuitenkin paiskasin sukat pakettiin ja postiin, etten ehtinyt sukista tämän parempia kuvia napsia. Jos kuitenkin haluat nähdä molemmat sukat valmiina, pääteltyinä ja sukkablokeilla oiottuina, niin kurkkaapa tänne ;)


6 kommenttia:

 1. Kauniit sukat ja söpöt! Täytyykin käydä kurkkaamassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) eivät ihan oman maun mukaiset, mutta välillä on ihan hyvä tehdä tällaisia hattaran pehmeitä hömpötyksiä :D ei tunnu arki niin harmaalla!

   Poista
 2. Arvasin jo ensimmäisestä lauseesta kenelle näitä ihastuttavia sukkia kudoit =D Äitinsä tyttö ilmiselvästi! Mutta kun villasukkia pitää olla monet erilaiset ja kyllähän nyt vähintäänkin yhdet ällösöpöt ja suloisetkin pitää löytyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D olet kyllä oikeassa! Sukkia pitää olla sata paria, jotta jokaiseen tilanteeseen ja asuun löytyy sopivat :D rehtori naureskeli keväällä kevätjuhlissa, että jotain puuttuu, kun juhlamekon kanssa en ollutkaan pukenut villasukkia ;) olisi silloin selvästi pitänyt pukea yhdet ällösöpöt jalkoihin!

   Poista
 3. Kiitos vielä Auli <3 On niin söpöt, että jopa Timppa villasukka varas on jättänyt nämä yksilöt rauhaan. Työmatkoja lämmittävät myös nämä hertat <3 Oon vaan niin super ihastuksissani näihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ihmettele yhtään, että saavat olla rauhassa :D eivät suoranaisesti huuda Timpan nimeä ;) ihanaa, kun tykkäät <3

   Poista