24.9.2013

Pehmeää ja suloista

Joka vuosi tähän samaan aikaan huomaan olevani äärettömän väsynyt, eikä ajatukset tahdo kulkea siihen suuntaan, mihin niitä yrittää tuuppia. Samanlainen väsymys iskee syksyisin myös kaikkeen tekemiseeni, on vaikea saada mitään valmiiksi. Viimeinen viikko onkin ollut varsinainen tahtojen taisto, sillä puikoilla on ollut jo pidemmän aikaa työ, jonka valmistumista odottaa muutama muu minun lisäkseni. Ohuet puikot yhdistettynä aikaansaamattomuuteeni ovat aiheuttaneet yhden jos toisenkin epätoivon hetken. Onneksi langat ja työtä somistamaan valitut napit ovat niin iloisen värisiä, että niiden katselukin ilahduttaa!


Nappi kuin karamelli!Lankojen laadusta ja hempeistä väreistä voi jo arvata, millaisesta työstä on kyse. Alun perin ystäväni oli itse tarkoitus neuloa näistä langoista tulevalle kummilapselleen lahja. Kuitenkin vauhdilla lähestyvä ristiäispäivä sai hänet toisiin ajatuksiin ja työ tuli minulle neulottavaksi. 


Jotakin keltaista ja pehmeää pienokaiselle

Kuvassa työ on vielä keskeneräinen, mutta nyt jo onneksi viimeistelyä vaille valmis! Tulevan viikon työtilanne ja väsymyksen aste sanelevat sitten sen, saanko työn oman takarajani puitteissa valmiiksi, vai käytänkö ristiäisiä edeltävän yön vielä lankojen päättelyyn ja työn pingottamiseen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti