29.9.2013

Ketun häntä kainalossa

Sunnuntai päivää ei voine paremmin aloittaa, kuin brunssilla ihanien ystävien kanssa. Ystäväni täytti loppuviikosta vuosia ja kutsui meidät luokseen synttäribrunssille, johon pääsin kuin pääsinkin osallistumaan aikatauluja järjestämällä. Kutsun saatuani aloin heti pohtia, mitä viedä mukana synttärisankarille. Onneksi kesä on kulunut rattoisasti sukkia kutoen ja varastossa oli yhdet juuri sopivan kokoiset villasukat lahjoitettavaksi eteenpäin.

Lankana sukissa on käytetty perus 7-veljestä lankoja, mutta sukkien valkoinen lanka on perintöä komeamman puoliskoni mummolasta. Lanka sai uuden elämän pesun ja kuivatuksen jälkeen näissä sukissa. Puikot ovat kokoa 3½ ja silmukoita 48. Tämän päiväisten lahjasukkien värit muistuttavat ihan ketun väritystä ja sopivat muutenkin syksyyn.
Kamerassani on nykyisin aivan älyttömän huono akku, eikä sillä saa kuin muutaman kuvan yhdellä latauksella. Valitettavasti tämä jäi ainoaksi kuvaksi kettusukista ja sekin on otettu jo kesällä. Taustalla näkyvät toiset, niin ikään syntymäpäivälahjaksi lähteneet perussukat koossa 45. Perussukat eivät sellaisenaan jaksa innostaa minua neulomaan, mutta raidottamalla niistäkin saa ihan mielekkään ja ennen kaikkea nopeasti etenevän työn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti