1.10.2013

Ilta-auringon loisteessa

Kuka hullu antoi tälle intopiukalle kameran?? Iltakävely Ruissalon merimaisemissa tuotti varmaan sata kuvaa, kaikki enemmän tai vähemmän onnistuneita. Kuvauskohteeksi valikoituivat niin meri, rantakalliot kuin kävelyseurana olleet, eilen illalla valmistuneet villasukat. Kaikki eivät kameran mukana olosta olleet yhtä innoissaan ja osa kuvista onkin julkaisukelvottomia :D
Ettei nyt ihan ne sukat unohtuisi niin tässä myös niistä otos!

Villasukat ilta-auringossa
Kuvassa olevat pitsisukat on tehty yhden lempiblogistani löytyvän mallin mukaan. Varsinaista ohjetta sukille minulla ei ollut, mutta kuvan perusteella oli aika helppo luoda tarvittava määrä silmukoita ja asetella kuviot kohdilleen. Lankana näissä on luonnonvalkoinen 7-veljestä ja puikot kokoa 3½.  Pitsineule on Kerttu-sukistakin tuttu mallikuvio. Nämä sukat ovat odottamassa joulua ja pukin konttiin päätymistä, mutta lahjan saaja tuskin tänne eksyy sukkia ihmettelemään. Sukat ovat kokoa 39.

Sukissa on käytetty kahta eri värjäys- ja tuotantoerää olevaa lankaa, minkä huomaa langanvaihtumiskohdassa. Vaikka samasta langasta sinäänsä onkin kyse, on toinen kerä huomattavasti ensimmäistä ohuempaa ja värissäkin on kirkkaassa valossa havaittava sävyero. Uskon kuitenkin, että lahjan saaja ei moisiin pikkuseikkoihin kiinnitä huomiota, sillä saapassukiksi ne tulevat kuitenkin päätymään. Hyötylahja arkikäyttöön siis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti