25.10.2013

Synttärisukat

Ystävä täyttää vuosia, joten kyllähän se jos mikä on syy neuloa sukat! Aikaisemmin kirjoitin palmikkosukista, joiden kohtalona oli päätyä kiitoslahjaksi putkiremonttimme aikaisesta tilapäismajoituksesta. Kuitenkin ystäväni syntymäpäivät olivat lähestymässä, joten samaan syssyyn neuloin erivärisestä langasta samanlaiset palmikkosukat synttärilahjaksi.


Palmikkokuvio kulkee molemmissa sukissa samalla tavalla, mutta vain toistensa peilikuvana. Näin ollen ei ole väliä, jos sukat menevät 'vääriin' jalkoihin :) Tällä kertaa myös kärkikavennukset onnistuivat!Mukana myös kuvausassistentti Otto

Vaikka pinkki, tai fuksianpunainen ei olekaan lempivärejäni, oli näitä sukkia ilo neuloa niiden pirteän värin takia! Lankana on siis se tuttu ja turvallinen seiska veikka ja puikkokoko 3½. Silmukoita luodaan alussa 64, minkä jälkeen ne ensin lisääntyvät ja sitten taas vähenevät pohkeen keskellä kulkevien kavennusten ansiosta. Mielestäni tämä auttaa sukkia pysymään paremmin jalassa.


Yritin kuvata lahjaa kokonaisuudessaan, hankimme lahjaan lisäksi vadelmapohjaisen kuohuviinin synttärisankarille. Kuitenkin joku tunki mukaan kuvaamaan... Kärsivällisyyteni ei riittänyt tässä kohtaa enää säätämään kameran asetuksia niin, että valo olisi kuvassa riittävä, mutta kaipa tämä tärähtänyt otos ajaa saman asian. Otto toivottaa myös hyvää synttäriä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti