30.7.2014

Pirteää väriä keittiöönVihreät tiskirätit ovat olleet työn alla joulusta asti. Tein tuolla lehtipitsimallilla siskolleni kaksi kappaletta rättejä joululahjaksi ja päätin toteuttaa yhden myös omiin varastoihin. Huomasin kuitenki neuloessani, että olin ostanut väärän paksuista bambulankaa, eikä tästä yksilöstä tullut yhtä suurta, kuin siskon räteistä.


Lankana käytin siis HjerteGarnin Blend Bamboo lankaa ja puikot olivat kokoa 3½. Lankakaupassa käsi on harhautunut väärään lokeroon, sillä samassa hyllyssä myydään myös toista HjerteGarnin bambulankaa, Bommix Bamboota, joka on paksumpaa. Eron huomasi heti, kun otin käsittelyyn oranssin kerän. Neuloessa 3½ puikot olivat hyvät, mutta virkkattuun rättiin valitsin jo puolikkaan verran suuremman koukun.


Yhtä kaikki, rakastan näitä bambuisia tiskirättejä! Ensimmäiset virkkaamani bamburätit alkavat olla jo vuoden ikäisiä, mutta kestävät hyvin pesua (mitä nyt ovat hiukan kutistuneet :D) ja pelittävät yhtä hyvin kuin kaupan tiskirätit! Kun alkaa ällöttää, niin ei muuta kuin pyykkikoneen kautta uudelleen käyttöön!


2 kommenttia:

  1. Ihania väripilkkuja! Eikä yhtään haittaa että ovat myös kauniita ja ekologisia ;)

    VastaaPoista