7.8.2014

Pöllökukkaro


Tämä pöllötys on ollut työn alla useamman viikon. Itse pöllöt (molemmilla puolilla samanlainen) valmistuivat nopeasti, mutta kukkarokehyksen kiinnittäminen vaati tuumailua ja fundeeraamista sekä useita yrityksiä ennen valmistumistaan.

Ihan eivät silmät osuneet samoille kohdille etu- ja takapuolella

Pöllöt on virkattu sinisen sävyisistä 7 veljeksen pikkukeristä. Sininen miellyttää omaa silmää, minkä vuoksi valinnan varaa sävyihin oli runsaasti :)


Hankalin vaihe oli tosiaan tuon kehyksen kiinnittäminen. Meidän taloudesta löytyy jos jonkinlaista työkalua, mutta papukaijapihdit, ne kaikkein kätevimmät puuttuvat. Jakoavain oli hyödytön (ei siis kannata kokeilla!), sivuleikkureita en uskaltanut edes testata. Kiinnitys tapahtui siis vasaralla ja raa'alla voimalla. Ensimmäinen yritys meni pieleen ja Krister joutui osalliseksi käsitöihini :D Hän siis suoristi ja avasi nuo kehyksen reunat.


Toinen vasarointikierros sujui paremmin, kun ensin kontaktiliiman kanssa varmistin, etteivät liukkaat virkatut reunat pääse karkaamaan kehyksen välistä.


Lopputulos oli pitävä, muttei kaikkein siistein. Vasarasta nimittäin jäi kamalat naarmut kehyksen sisäpuoleen.. Yhtä kaikki, toimiva ja hauska kukkaro siitä kaiken taistelun jälkeen syntyi :)



1 kommentti:

  1. The titanium i phone case fits into an Iphone case
    The titanium i phone case fits into titanium headers an 2020 escape titanium Iphone citizen eco drive titanium watch case, fits in the Apple iPhone 7 and iPhone 8 how strong is titanium and iPhone titanium forging X.

    VastaaPoista