29.3.2014

Lankahuumaa ja messuja

Viikko sitten Turussa järjestettiin kädentaitomessut, joihin suuntasin äidin ja ystävän kanssa intoa pihisten. Into laantui kuitenkin hyvin äkkiä, sillä odotin messuilta kyllä paljon enemmän. Eniten petyin siihen, kuinka paljon messuilla oli valmiiden tuotteiden myyjiä, ja kuinka paljon messuilla painottui askartelu ja korujen teko.


Tyhjin käsin en kuitenkaan päässyt kotiin palaamaan, sillä jo ensimmäisellä kierroksella rakastuin Rintalan tilan pisteellä myynnissä olleisiin lankoihin. Maltoin mieleni ja vasta toisella kerralla langat pomppasivat mukaani :) Pikku-Lempi hahtuvalanka sekä ihana vihreä sukkalanka ovat molemmat suomalaista lampaanvillaa.


Sorruin ostamaan myös ohuen ohutta sukkalankaa, mutta menee varmaan jokunen tovi, että saan inspiraation hyökätä kakkosen puikoilla näiden kimppuun :D En tykkää tilata lankoja nettikaupasta, enkä ole törmännyt Turussa Dropsin lankoihin, joten ihan uteliaisuudesta kotiutin nämä kerät.


Pehmeiden ihanuuksien lisäksi ostin myös kovempia juttuja! Isot virkkuukoukut metallisina <3 Eipä tarvitse enää olla matonkudetta virkatessa ostamassa viittä koukkua yhtä työtä varten. Minulla kun nuo koukut tuppaavat katkeilemaan, sen verran raivolla aina puran kiukkua käsitöihin :D Kukkaron kaaret pääsevät myös kokeiluun.

2 kommenttia: