1.3.2014

Sydämet sukissa

Neuleangsti on vaivannut koko alkuvuoden, eivätkä puikot ole suihkineet viime vuoden tapaan. Pahin neuleangsti on nyt kuitenkin selätetty ja blogiakin on taas kivampi päivittää, kun on saanut jotakin valmiiksi! Puikoilta on valmistunut niiden kahden pipon lisäksi yhdet sydämelliset sukat. Kaikki kolme tilaustöitä ja samaan osoitteeseen matkaavat. Tässä niistä viimeisenä valmistuneet, sydämelliset sukat.


Toivomuksena oli pitkävartiset sukat, joita voi pitää yöpaidan kanssa. Väritoive violetti ja mallin suhteen sain vapaat kädet. Malli olikin se, joka aiheutti suurimman päänsäryn. Kävi nimittäin niin, että vapaus valita oli miltei ylitse pääsemätön haaste :D Lähtökohtana sukkien malliksi oli Ravelrystä löytyvä Maariat-mallikuvio. Muuta samaa näissä sukissa ei sitten taidakaan olla! Taakse piti saada vielä jotakin kivaa, joten pitsiä myös sinne.

Oli kiire saada sukat niitä odottaneelle, joten kuvailuun ei jäänyt liiemmin aikaa. Ainakaan päivänvalolla.. Tämäkin kuva on napattu puhelimella, eikä kuviosta saatika sitten väristä saa oikeaa käsitystä. Pääasia on kuitenkin, että tilaaja tykkäsi :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti