3.9.2016

Pätkistä pakettiin ja postiin

Menihän se paketti sitten vihdoin ja viimein perille! Lievä epätoivo ehti jo iskeä, että nytkö se osui omalle kohdalle, että posti hukkaa paketin... Onneksi ei! Pätkis-haalari on siis turvallisesti uudessa kodissaan, odottavan äidin huomassa :)


Haalarin piti alkujaan olla kokoa vastasyntynyt, mutta pyynnöstä tein haalarista 60cm kokoisen, jotta se menisi tulevalle pienokaiselle koko talven. Lankana tässä on käytetty luonnonvalkoista ja tummanruskeaa Novitan 7 veljestä. Hieman tuo ruskean sävy harmittaa, se ei nimittäin ole se oikea maitosuklaan väri, jota luulin nettikaupasta tilaavani, mutta ilmeisesti tuo vaaleampi ruskean sävy on poistunut kokonaan valikoimista.


Napit ovat yksinkertaiset puiset, jotka mielestäni sopivat haalarin tyyliin. Alla olevassa kuvassa haalarin värit pääsevät hieman paremmin oikeuksiinsa, ei tuo onneksi ihan noin tumma ole luonnossa!


Muutamia kyselyitä olen saanut siitä, voisinko kirjoittaa tälle haalarille ohjeen. Tein siis yhden haalarin jo viime kesänä ja nyt tämän toisen samalla ajatuksella. Kyselijöiden iloksi voin todeta, että alustava versio ohjeesta on puhtaaksikirjoitusta vaille valmis! Se vaatii vielä hiukan työstämistä, sillä en ole aikaisemmin neuleohjeita kirjoittanut. Katsotaan, mitä tästäkin tulee :)

7 kommenttia:

  1. Kaunis haalari. Varmasti on tyytyvväinen käyttäjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin vastaanottaja oli tyytyväinen :) eiköhän tuo talven tullen pikkumiestä mukavasti lämmitä!

      Poista
  2. Kiitos :D tää on kyllä aika söpö :)

    VastaaPoista
  3. Olisiko mahdollista saada pätkishaalariin ohje.
    Olisin kiitollinen.
    pirkko.sa@gmail.com

    VastaaPoista