15.11.2013

Aurinkosukat

Viimeisenä puikoilta ovat valmistuneet miesten perussukat. Malli on ihan oma tulkintani perusvilliksestä, alkuun joustinta ja sitten suoraa neuletta varpaisiin asti. Yleensä inhoan tällaisten sukkien neulomista ja yritän niihin perusvillasukkiinkin saada jonkinlaista ideaa kuvioilla tai väreillä, mutta tällaiset näistä nyt tuli. Pahoittelut kuvien laadusta, blogger ja minä ei tulla toimeen. Jostain syystä koneella hyvältä näyttävät kuvat muuttuu tänne siirrettäessä ihan hirveiksi.

Onpa meillä likainen sohvapöytä..

Sukat menevät Kristerin isälle joululahjaksi, joten sovitusjalka on onneksi ollut lähellä :) Muussa tapauksessa en tiedä, olisiko koko ollut sopiva. Sukilla on siis kokoa 45-46. Lankana 7 veljestä ja puikkoina 3½. Kokonaisuudessaan nämä on neulottu 56 silmukalla.
Vaikka väri tai sukan malli eivät sellaisenaan miellytäkään, tuli näistä tällaiset hyvän mielen saapassukat! Kuka sanoo, että saapassukkien tarvitsee aina olla harmaita tai varreltaan kokonaan joustinneuletta. Aurinkoa kumpparikeleihin sukkien muodossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti