27.11.2013

Punaista pitsiä

Taannoinen seikkailu Ikean ihmeellisessä maailmassa johti siihen, että meille muutti uusi sohvapöytä. Niin kuin tuolloin kerroin, lähdimme matkaan bussilla, mikä vaikeutti asioita hiukan. Sohvapöydän äärellä pikapuhelun tuloksena saatiin kuitenkin kyyti kotia kohti järjestymään. Jäin ison palveluksen velkaa, ja nyt yritän sitä kutistaa, ainakin puoleen.


Tutut Kerttu-sukathan ne siinä! Puikot 3½ ja silmukoita 47. Ohjeen olenkin jo kertaalleen blogiini linkittänyt. Jos sitä kaipaa niin tekstistä Ilta-auringon loisteessa tuo linkki löytyy, sekä ihan googlettamalla. Lankana sukissa Viking Ville ja mielestäni se ainoa oikea joulunpunainen.


Päivät kuluu töissä, ja iltapäivästä, kun pääsee kotiin, on jo sen verran hämärää, ettei sisällä valo riitä ilman salamaa kuvaamiseen. Salaman kanssa kuvista tulee kuitenkin ihan hirveitä, kun värit vääristyvät ja valo heijastuu sukista rumasti. Nämä kuvat pelasti aikainen kotiinpaluu ja parveke, jossa valoa riitti vielä muutaman kuvan räpsimiseen.

Aina se kamera tarkentaa niihin koirankarvoihin...
Langasta vielä muutama sana. Viking Ville on ilmeisesti viime aikoina saanut aika runsaasti kritiikkiä huonolaatuisuudestaan ja ymmärtääkseni tuote on poistumassa myynnistä. Ainakin meidän Lankamaailmassa on meneillään hidas loppuunmyynti. Itse kuitenkin rakastan tätä lankaa. On paljon pehmoisempaa neulottavaa kuin kotoinen Novitan veljeslanka, joka tuntuu karhealta ja muoviselta, kun on tätä välissä neulonut. Toivottavasti omalle kohdalle ei vain osunut sellainen erä, joka kuluu käytössä heti puhki.


Nämä sukkaset saavat vielä seurakseen ruskeat miesten sukat (niistä lisää myöhemmin), ennen kuin lähden niitä toimittamaan ihanille autonkuljettajillemme :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti