1.12.2013

Loppuviikon onnen hetkiä

Tänä viikonloppuna olen saanut nauttia oman perheeni seurasta, käydä maaseudulla moikkailemassa Kristerin vanhuksia ja viettää aikaa ihanien ystävien kanssa. Aika lähellä täydellistä on tämä viikon lopetus ollutkin <3

Lauantain kohokohtiin kuului ehdottomasti äitini ja siskoni vierailu Turussa. Ilman omaa autoa tai opiskelijakorttia on matkustaminen 120 km päähän tehty turkasen kalliiksi, joten liian usein ei heitä tule nähneeksi. Samalla tulin antaneeksi siskolleni hänen viime joulun joululahjansa sekä parilla kuukaudella myöhästyneet nimpparisukat. Mitenkään liian nopeaksi ei siis tämän putiikin toimitusta voi haukkua :D


Joululahjahihattimen toinen versio. Omaksi puolustukseksi voin todeta, että ensimmäinen versio valmistui kyllä jo viime vuoden puolella, mutta tein siitä pahaksi onneksi liian piukan. Sitä käyttäessä oli kyllä niska kovilla. Joten puikoille 3½ hyppäsi uusi yritys Janne-langasta. Tällä kertaa yritin liioitella tuon selkäkappaleen pituudessa, mutta aika jämäkkä tulos oli tälläkin kertaa. Kaikeksi onneksi kuitenkin käyttäjälleen sopiva. Kolmatta versiota en ollut enää innokas tekemään samasta langasta :D Sen verran puuduttavaa tuo suoran neulominen oli..


Nimpparisukat näyttävät kuvassa valtaisan suurilta! Kokoa niillä on kuitenkin vain 40-41. Yritin saada kuviota avattua kastelemalla sukat, mutta samalla oikeni jalkaterä Hessu Hopon mittoihin. Onneksi jalassa sukat mukautuvat taas oikeaan muotoonsa ja kokoonsa.


Kuviona siis tutuksi tullut Kerttu. Lankana kokeilumielessä ostettu Novitan Pikkusisko, joka toimi yllättävän hyvin, alun epäluuloista huolimatta. Puikoiksi valitsin 2½, mikä meinasi aiheuttaa ajoittain tuskastumista. Mutta yhtä kaikki, sukat tulivat valmiiksi ja ovat nyt lämmittämässä siskoni varpaita :)


23 yön jälkeen voin alkaa laittaa kuvia joulupaketteihin sujahtaneista jutuista, mutta siihen asti yritän hillitä itseni :) Sen vuoksi nämäkin kuvat ovat jo kesällä otettuja ja ajat sitten valmistuneita neulomuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti