31.12.2013

Pöllönä neulomiseen

Äidin joululahja on aina kaikkein vaikein. Aivan. Tajuttoman. Vaikea. Tiedän kyllä, millaisista jutuista äiti pitäisi, mutta hyvin usein ideat alkavat leijua pilvissä ja tajuan, että niiden toteuttaminen olisi mahdotonta. Olisi kuitenkin ihanaa antaa jotakin sellaista, mitä hän ei itse joko raaski hankkia tai tule edes ajatelleeksi.

Kiireessä unohdin ottaa kuva, joten tämä lainattu netistä!
Äidin pöllö oli sininen, keltaisella korvanapilla :)

Tänä vuonna etsin äidille lahjaksi Paawo puikkomitan sekä silmukkamerkkejä. Äitini tekee myös paljon käsitöitä ja häneltä tämä hulluus on minullekin periytynyt <3 Kuten myös puikkojen säilyttäminen kaoottisessa pussukassa, kaikki iloisesti sekaisin, vailla käsitystä niiden todellisesta koosta. Siksi siis puikkomitta, joka on samalla muistutus siitä, kuinka pöllönä sitä voikaan olla neulomiseen ;).

Silmukkamerkkejä ei puolestaan ole lapsuuteni kotikaupungista löytynyt, joten täältä suurkaupungista niitäkin äidille etsin :D Merkeissä tekstit Ready, Steady, Knit sekä lankakerän ja puikkojen kuva.

Tämä kuva myös lainattu

Ajatuksissa oli myös neuloa äidille pitkävartiset pitsisukat, mutta yllättäen niin hyvin organisoimani aikataulu petti ja hiukan tuli kiire.. Sukat jäivät siis alkutekijöihin :( Onneksi ehdin pari tällaista joulunpunaista kangaskassia kuitenkin ommella. Tähän paketoin äidin lahjan. Kaunis ja käytännöllinen kääre:)

Kangas Finlaysonin Taimi puuvillakangas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti