20.12.2013

Joulun odotusta

Neljä yötä jouluun on, laskin aivan itse. Joten jos meni väärin, niin tiedätte ketä syyttää :) Viimeisten joulupakettien kanssa ahkerointia yömyöhään on tämä viikko ollut pullollaan, mutta onneksi vihdoin ja viimein kaikki lahjat ovat paketeissaan. Pääteltyinä ja viimeisteltyinä!

Harmillista kyllä, mitään kuvia valmiista töistä en voi tänne laittaa, kun kaikki ovat jouluylläreitä.. Paitsi yhdet sukat! Sen tutuksi tulleen sohvapöydän hakumatkan korvaussukat, osa kaksi.
Suklaasalmiakkia koossa 45. Lankana Viking Ville ja puikot kokoa 3½. Malli on Novitan Sukkalehdestä aikanaan bongattu ja hyväksi havaittu :)
Nämä kaksi paria matkustavat siis kiitoksena pöydänkuljetuspalvelusta Raisioon:Tämä viikko on ollut kuluvana vuotena harvinaisen mukava :) Alkuviikosta sain tietää saaneeni työpaikan koko tulevaksi kevätlukukaudeksi ja tänään pääsin tutustumaan tuleviin työtovereihini, eli oppilaisiin. Katsotaan sitten, kuinka sukkien neulomisen käy, kun uppoudun täysillä opetuksen ihmeelliseen maailmaan :)
Tämän lisäksi Krister vaihtaa myös alkuvuodesta työpaikkaa! Uusia tuulia uudelle vuodelle siis tiedossa monellakin suunnalla. Niitä lähdemme tänään juhlistamaan paikalliseen italialaiseen ravintolaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti