23.12.2013

Raitaa pukkaa

Pukki on toimittanut ensimmäiset paketit perille ja innokkaimmat lahjansaajat ovat pakettien kimppuun jo hyökänneetkin :) Voin siis paljastaa jo muutamat joulua silmällä pitäen neulotut jutut! Raidakkaat eli siis raidalliset sukat miellyttävät omaa silmääni ja tekevät neulomisesta mielekästä. Pelkän suoran neuleen sijaan saa laskea rytmikkäästi yks, kaks, kolme; yks, kaks, kolme. Pukin konttiin sujahtikin kaksi paria raidallisia villasukkia.


Molemmat sukat samalla mallilla tehtyjä, väri vaan vaihtui ensimmäisten jälkeen. Valkoinen lanka pääsi loppumaan omista varastoista, ja sitä piti hankkia lisää, mutta violetti ja pinkki ovat palmikkosukista yli jääneitä lankoja.


Samaa kokoa, eri näköä

Lankana 7 veljestä ja puikkoina koko 3½. Nämä sukat matkasivat Kaakkois-Suomeen siskopuoliani ilahduttamaan :) Jennin blogista löytyykin jo juttua sukkien kotiutumisesta Kotkaan.

Joulun kunniaksi luumuhillo ja karkkikeppi :)

2 kommenttia:

  1. Moikka! Löysin tieni tänne googlen kuvahaun kautta kun etsin inspistä miesten villasukkiin. Onko tuossa varren ja jalkaterän sileässä neuloksessa saman verran silmukoita?

    VastaaPoista
  2. Moikka! Löysin tieni tänne googlen kuvahaun kautta kun etsin inspistä miesten villasukkiin. Onko tuossa varren ja jalkaterän sileässä neuloksessa saman verran silmukoita?

    VastaaPoista