31.12.2013

Rakkaudella neulottu..

.. ja rakkaudesta kai pidetty :D Viime jouluksi tein Kristerille vaaleansiniset lovikkalapaset, jotka ovat vuoden aikana virttyneet ja vanuneet aika muodottomiksi. Ahkerassa käytössä ovat siis olleet. Alun perin mies toivoi saavansa minulta joko kaulaliinaa tai uutta pipoa kadonneen tilalle, mutta aloitin kuitenkin lapasista (loogista, eikös! :)


Lanka Viking Sportsragg, silmukoita 48 ja puikot kokoa 3. Varressa joustinneuletta sen verran pitkälti, että saa tarvittaessa kaksinkerroin. Kuvion löytää kuvahausta hakusanalla körttirasa, mutta mitään varsinaista ohjetta minulla ei näihin ollut. Katsoin kuvista, kuinka kuvio etenee ja oman pääni mukaan neuloin, minkä kyllä huomaa lähemmin tarkastellessa :)


Puikkojen vaihtumiskohdassa lanka tuppasi kiristymään, minkä vuoksi tuossa keskellä kämmentä ei oikein erotu vaaleansiniset pilkut.


Täksi jouluksi en sitten niihin pipoon tai kaulaliinaan asti ehtinyt, mutta eipä näillä keleillä onneksi sellaisia paksuja edes tarvitse.. Pakkasia odottavat nämäkin vanttuut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti