11.11.2013

Arjen harmautta

Viime päivinä kiinnostus blogin kirjoittamiseen tai ylipäätään mihinkään on ollut pahasti hukassa. Niinpä edellisestä päivityksestä onkin taas hetki aikaa. Aloitin blogin kirjoittamisen sillä ajatuksella, että omaksi iloksi tänne rustailen ja lisäilen valokuvia, joten turhaa stressiä en ole asiasta jaksanut ottaa. Lähipiirini kun tietää, että tapanani on stressata kaikesta mahdollisesta taivaan ja maan välillä muutenkin ihan liikaa :)

Tällainen kun olisi maisema takapihalta..

Tuulta ja tyrskyjä -blogista sain haasteen, jossa tehtäväni on kertoa kuulumisista kuvien kera sekä vastata kysymyksiin. Lopuksi haastetta tulisi jakaa myös omien suosikkiblogien kirjoittajille. Omalta osaltani voin sanoa, että kaipaan kesää. En pelkästään lämmön ja valon takia vaan myöskin värien. Pimeys ei tuntuisi niin uuvuttavalta ja väsyttävältä, jos maailmassa näkyisi muitakin värejä kuin ankea, arkinen harmaa. Samasta syystä toivoisin, että ensilumi sataisi jo tänne eteläänkin. Lisäksi. Mustan langan neulominen hämärtyvissä illoissa on vaikeaa!

Syksyn viimeiset sinnittelijät

Talvea ja lunta odottaa lisäkseni myös kaikkea muuta kuin valokuvauksesta nauttiva karvainen seuralaiseni. Omistajillakin olisi mukavampaa, kun tätä harrastettaisiin lumessa...


...eikä kuraisella nurmikolla.Arki täyttyy siis pitkälti tämän karvapöksyn toilailuista.1. Elämäsi tähän asti hienoin kokemus?
Valmistuminen ja siihen liittyvä valmistujaistilaisuus publiikki. Se tunne, kun vihdoin ja viimein saa todistuksen käteensä ja voi todistaa kaikille, että on saanut sentään jotakin aikaiseksi :)

2. Millaisia blogeja luet mieluiten?
Pääasiassa käsityöaiheisia, neulontaan ja virkkailuun keskittyviä, mutta myös muut käy. Tärkeintä blogissa on mielestäni kauniit kuvat.

3. Viime kesän paras muistosi?
Viime kesä meni putkiremontin vuoksi hieman pipariksi, mutta monta ihanaa hetkeä siihen silti mahtui. Parhaat muistot liittyvät varmaankin helteisiin päiviin ja oleskeluun ystävien ja perheen seurassa :)

4. Paras lapsuusajan muistosi?
Ikuinen heppatyttö rakasti heppaleirejä ja heinäntuoksuisia kauramopoja <3

5. Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?
Oleskella läheisten kanssa, tehdä erilaisia juttuja käsilläni sekä ulkoilla ja urheilla.

6. Suurin haaveesi?
Tällä hetkellä haaveilen vakuituisesta työpaikasta ja valtaisasta lankavarastosta :)

7. Suosikkinäyttelijäsi?
Edesmennyt Heath Ledger sekä Mark Harmon (Gibbs <3)

8. Minkä kirjan olet lukenut viimeksi?
Täytyy tunnustaa, ettei mitään muistikuvaa. Viime kevään kirjallisuusopinnot tappoivat tehokkaasti halun lukea vapaa-ajalla, eikä entisenlainen palo kirjallisuutta kohtaan ole viimeisten tenttien jälkeen vieläkään palannut.. Todennäköisesti jonkin Tuija Lehtisen hömppäkirjoista.

9. Minne matkustaisit, jos sinulla olisi mahdollisuus matkustaa minne haluat?
Ranskaan. Tahtoisin käydä siellä niin monessa paikassa, ettei niitä kaikkia kannata listata, mutta etenkin pienemmät kylät kiehtovat kovasti ja haluaisin sulautua paikallisen väen elämään. Ja kokeilla, vieläkö ne ranskan tunneilla imetyt opit ovat pysyneet päässä :D

10. Mielivärisi sekä vaatetuksessa että sisustuksessa?
Sisustuksessa olen hurahtanut mustaan ja ruskeaan. Ankeaa, voisi joku todeta, mutta koirataloudessa miellyttävää ja kätevää :) Kaikessa muussa rakastan vihreää. Kyllä sitäkin sisustuksesta löytyy, mutta yllättävän vähän! Vaatteissa sininen ja vihreä, sekä perusvärit musta ja harmaa ovat vallanneet kaappini.

11. Minkä teatteriesityksen / elokuvan näit viimeksi?
Elokuvateatterissa kävimme viimeksi katsomassa The Heatin, komediapätkän, jossa Sandra Bullock ja Melissa MacCarthy toilailevat. Teatterissa haluaisin käydä katsomassa Riku Niemisen tähdittämän Jekyll ja Hyde musikaalin.

12. Paras tapa viettää viikonloppua?
Rentoutumalla :) Tapoja siihen on onneksi monia!

13. Unelmiesi asuinpaikka?
Viimeksi eilen haaveili asumisesta saaristossa, Saariston lasten tapaan, mutta jos nyt edes vähän lähemmäs merta pääsisi :) Ei täällä keskustassa edes tajua olevansa merenrantakaupungissa, puhumattakaan tuosta kuraojan näköisestä Aurajoesta..

Ja koska syksyn pääväri tuntuu olevan se ankean ja arkisen harmaa, niin sen kunniaksi myös harmaat säilytyskorit. Nämä ovat mittatilauksena syntyneet kylpyhuoneen säilytyskorit hiuslakoille ja -harjoille. Kuvat on otettu meidän omasta kylppäristä, mutta muuttavat lähiaikoina muutaman korttelin verran eteenpäin ystävien kotiin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti